Skift mellem privat profil og erhvervsprofil til ture

Du kan skifte mellem din personlige profil og din erhvervsprofil enten før eller under en tur.

Før en tur:

1. Tryk på "Hvor skal du hen?" for at redigere dit afhentningssted, hvis det er nødvendigt, og angiv din destination.
  2. Tryk på knappen under bilmuligheder for at skifte mellem personlige og erhvervsprofiler.
  3. Hvis du vil vælge en anden profil, kan du trykke på profilnavnet, og vælge den ønskede profil.

Under en tur:

1. Tryk på pilen ved siden af chaufførens oplysninger.
  2. Vælg "Skift betaling".
  3. Vælg, om du vil skifte til en privat profil eller en erhvervsprofil. Hvis du har flere erhvervsprofiler, skal du vælge den, betaling for turen skal opkræves på.

Din app vælger som standard den profil, du brugte til din sidste tur.

Hvis en fuldført tur blev opkrævet på den forkerte betalingsmetode, kan du ændre din betalingsmetode.