Vurdering af en chauffør

Med vurderinger kan vi sikre en god oplevelse for både passagerer og chauffører. Vi tager vurderinger meget alvorligt. I overensstemmelse med vores retningslinjer for fællesskabet kan chauffører med lave vurderinger miste adgangen til Uber-platformen.

Vurder din chauffør

Ved afslutningen af hver tur kan du give din chauffør en vurdering på mellem 1 og 5 stjerner. Du kan også give denne vurdering nederst på din kvittering.

Din vurdering bør afspejle kvaliteten af den service, du mener den pågældende chauffør ydede. De kan ikke se din specifikke vurdering.

Har du svært ved at vælge en vurdering af din chauffør? Her er et par tips:

• 5 stjerner: Det betyder, at der ikke var nogen problemer på turen
  • 1 stjerne: Det betyder typisk, at der var et alvorligt problem på turen

Sådan giver du feedback

Hvis du vælger en vurdering under 5 stjerner, beder vi dig om at give din chauffør anonym feedback om, hvad der kan forbedres. Hvis årsagen til, at du valgte en vurdering under 5 stjerner, ikke er en af mulighederne, kan du vælge Andet.

Forstå en chaufførs samlede stjernevurdering

Som regel vil din vurdering spille ind i en chaufførs samlede stjernevurdering – som er et gennemsnit af chaufførens seneste 500 gennemførte ture. I nogle tilfælde kan det ske, at vi udelukker en lav vurdering fra chaufførens gennemsnit, hvis den ikke nødvendigvis afspejler kvaliteten af chaufførens service. Dette sker, når en vurdering er baseret på faktorer uden for chaufførens kontrol, såsom trafik, eller hvis den kommer fra en passager, der ofte giver lave vurderinger. Det gør vi for at sikre, at chauffører får en fair vurdering af den service, de yder.