Sådan vælger du en turprofil

Turprofiler hjælper passagerer med at administrere rejser. Du får en personlig profil, når du opretter din konto, men du kan oprette og tilmelde dig flere erhvervsprofiler med din konto. Hver profil har en standardbetalingsmetode og en e-mailadresse, som du eller kontoadministratoren administrerer.

Når du tager en tur med en profil, opkræves der automatisk betaling på den profils standardbetalingsmetode. Turkvitteringen sendes til profilens standard-e-mailadresse.

Sådan vælger du en profil til en tur:

1. Åbn Uber-appen, og angiv din destination i feltet "Hvor skal du hen?".
  2. Tryk på betalingsmetoden over knappen "Bekræft [biltype]".
  3. Vælg den turprofil, du vil bruge.