Sådan ændrer du dit afhentningssted

Når du anmoder om en tur, bruger appen GPS til at foreslå det bedste afhentningssted i nærheden.

Hvis du har brug for et andet afhentningssted:

1. Tryk på afhentningsstedets mærkat på kortet.
  2. Indtast en ny adresse eller bygning.
  3. Vælg en af de placeringer, der bliver foreslået af appen.

Du kan også ændre dit afhentningssted, når du har anmodet om en tur. Sådan gør du:

1. Tryk på "Rediger" ved siden af dit afhentningssted.
  2. Indtast en ny adresse, eller træk knappenålen til en placering på kortet inden for den grå cirkel.
  3. Tryk på knappen "Bekræft" for at fuldføre din anmodning.

Du kan kun justere afhentningsstedet én gang, og det kan kun flyttes inden for den cirkel, der vises på skærmen.

Du kan ikke ændre dit afhentningssted i Uber Pool.