Tilgængelighed hos Uber

Delstatslige og føderale love forbyder diskrimination mod personer med handicap, herunder personer med servicedyr. Chauffører, der bruger platformen, accepterer at følge de gældende love og Ubers politikker, som fastslår, at chauffører ikke må nægte at betjene passagerer med handicap eller på anden måde diskriminere mod passagerer med handicap.

Indberetninger om ulovlig diskrimination eller om chauffører, der har nægtet at køre med sådanne passagerer, kan medføre midlertidig deaktivering af chaufførens konto, mens vi gennemgår hændelsen.

Derudover forventes det, at chauffører i størst muligt omfang hjælper passagerer med gangstativer, stokke, sammenklappelige kørestole eller andre hjælpemidler.