Sådan tager du et screenshot af dit telefonnummer

Uber kan bede om et screenshot af dit telefonnummer for at bekræfte, hvem der ejer enheden. Følg de af nedenstående trin, der gælder for din enhed.

iOS-enheder

1. Åbn "Indstillinger" på enheden.
  2. Scroll ned, og vælg "Telefon".
  3. Tag et screenshot, som viser det nummer, der er angivet ved siden af "Mit nummer".
  4. Billedet gemmes sammen med resten af dine billeder i appen "Fotos" på din enhed.

Android-enheder

Placeringen kan variere afhængigt af din version af Android. For mange versioner kan du bruge følgende trin.

1. Åbn "Indstillinger".
  2. Scroll ned, og vælg "Om telefonen" eller "Om enhed".
  3. Telefonnummeret kan blive vist på dette skærmbillede. Hvis ikke, skal du vælge "Telefonidentitet" eller "Status" og derefter "SIM-status".
  4. Tag et screenshot af dit nummer ved at trykke på tænd/sluk-knappen og tasten til at skrue ned for lydstyrken på samme tid.