Midlertidigt reserveret beløb

Når du foretager en turanmodning, kan Uber være nødt til at bekræfte din betalingsmetode ved at reservere et beløb.

Ved turens start kan Uber midlertidigt reservere et beløb på din betalingsmetode, som svarer til turens endelige pris. Det reserverede beløb vises som en afventende betaling på din kontos betalingsmetode. Dette er almindelig praksis i branchen.

Reserverede beløb benyttes ikke, når du bruger Uber Cash til at betale for din tur. Hvis du vil undgå reserverede beløb, kan du bruge Uber Cash som betalingsmetode.

Hvis det er et reserveret beløb, hvorfor blev jeg så opkrævet betaling to gange?

Uber annullerer det reserverede beløb, når din tur er afsluttet. Nogle gange bliver et reserveret beløb ikke behandlet af din bank med samme hastighed som den faktiske betaling, hvilket får din kontosaldo til at se ud, som om du blev opkrævet betaling to gange.

Når du tjekker opkrævningen, kan du se, at det reserverede beløb står som afventende betaling, indtil det forsvinder fra din konto.

Hvor lang tid tager det, før reservationen bliver ophævet?

Uber ophæver reservationen, umiddelbart efter din tur er afsluttet. Det tager normalt 3-5 hverdage, før det fremgår af din konto.

Hvordan kan jeg se, hvad jeg rent faktisk blev opkrævet?

Du kan altid gå til afsnittet Dine ture i Uber-appen og gennemgå kvitteringen fra en tidligere tur. Du kan se beløbet, betalingsmetoden, det blev opkrævet på, og flere andre turoplysninger, som du måske er interesseret i at gennemgå.