Terms & Conditions | Pay with a Bank Account Using Link (By Stripe)

Du kan have forskellige former for beskyttelse, hvis du ønsker at bestride en opkrævning på din betalingsmetode, afhængigt af om den pågældende betalingsmetode er et kreditkort, et betalingskort eller en checkkonto. Disse beskyttelser varierer alt afhængigt af lovkrav, netværksregler (f.eks. Visa- eller MasterCard-regler) eller din banks egne politikker. Generelt beskytter loven dig, hvis nogen bruger dit kreditkort, betalingskort eller checkkonto uden din tilladelse (f.eks. ved at stjæle dit kontonummer), men denne beskyttelse er typisk større for kreditkort end betalingskort eller checkkonti. Loven yder også beskyttelse ved visse former for tvister (f.eks. hvis en tjeneste, du har betalt for, adskiller sig fra den aftalte), hvis du bruger et kreditkort, men ikke hvis du bruger et betalingskort eller checkkonto. Mange banker yder dog frivilligt den samme beskyttelse til kreditkort, betalingskort og checkkonti. Du bør kontakte dine kortudstedere eller banker for at flere oplysninger om, hvad din beskyttelse er for dine kreditkort, betalingskort og checkkonti. Derudover kan du kontakte os via Uber-appen, hvis du ønsker at bestride en opkrævning fra Uber.