Tilføjer Gemte steder på iOS

Du kan tilføje steder, som er hyppige destinationer, såsom arbejde eller hjem, i Uber-appen.

TILFØJ ARBEJDE ELLER HJEM TIL FAVORITTER
Hvis du vil gemme din hjemme- eller arbejdsadresse
1. Tryk på menuikonet i appen
2. Tryk på "Indstillinger"
3. Tryk på "Tilføj hjem" eller "Tilføj arbejde"
4. Indtast din hjemme- eller arbejdsadresse
Adresserne fremgår af din favoritliste i afsnittet Kontoindstillinger i din app.

FJERN HJEM ELLER ARBEJDE FRA FAVORITTER
1. Tryk på menuikonet i appen
2. Tryk på "Indstillinger"
3. Vælg det sted, du vil slette (Hjem eller Arbejde), og stryg til venstre for at slette det

TILFØJ EN DESTINATION TIL GEMTE STEDER
Når du har taget en tur til en destination, vises du et kort kaldet "Gem denne destination" i dit appfeed. Sådan gemmer du det:
1. Tryk på "Tilføj til Gemte steder"
2. Indtast stedets navn eller kaldenavn (f.eks. "Joes hus" eller "dyrehandleren")
3. Tryk på "Gemte steder"
Bemærk: Det er kun muligt at tilføje en destination til Gemte steder, efter du har taget en tur til destinationen.

FJERN GEMTE STEDER
Hvis du vil fjerne en destination fra Gemte steder:
1. Tryk på menuikonet i appen
2. Tryk på "Indstillinger"
3. Tryk på "Flere gemte steder"
4. Tryk på "X" ud for den destination, du vil fjerne
5. Vælg "Fjern Gemt sted"