Using Uber promotions and Uber Credits

Uber-kampagner

Uber-kampagner giver rabat på ture med Uber. Kampagnerne adskiller sig fra kuponer og gavekort. Kuponer leveres af butikker, og gavekort føjes til din Uber Cash-saldo (hvor de er tilgængelige).

Hvis du er berettiget til en kampagne, får du en kampagnekode via e-mail eller en besked i Uber-appen.

Sådan kan du se eller tilføje kampagnekoder til din konto:

1. I appen skal du vælge "Konto" og derefter "Tegnebog". Hvis du har en ældre version af appen, får du muligvis vist "Betaling" i stedet for "Tegnebog".
  2. Scroll ned til "Kampagner". På hver kampagnekode er der angivet en udløbsdato og de områder, hvor den er gyldig, såsom et bestemt land eller en bestemt by.
  3. Tryk på "Tilføj kampagnekode" for at tilføje en ny.
  4. Angiv koden, og tryk på "Tilføj".

Hvis du har flere tilgængelige kampagnekoder på din konto, kan du ikke bruge en bestemt kampagne til turen. Den maksimale tilgængelige rabat anvendes automatisk.

Uber Cash

Sådan føjer du et bestemt beløb i Uber Cash til din konto:

1. I Uber-appen skal du trykke på "Konto".
  2. Vælg "Tegnebog". Hvis du har en ældre version af appen, får du muligvis vist "Betaling" i stedet for "Tegnebog".
  3. På kortet "Uber Cash" skal du trykke på "Tilføj penge".
  4. Vælg det beløb, du vil føje til din konto.
  5. Tryk på "Tilføj".

Sådan konfigurerer du automatisk opfyldning af Uber Cash:

1. I Uber-appen skal du trykke på "Konto".
  2. Vælg "Tegnebog". Hvis du har en ældre version af appen, får du muligvis vist "Betaling" i stedet for "Tegnebog".
  3. På kortet "Uber Cash" skal du trykke på "Tilføj penge".
  4. Vælg det beløb, du automatisk vil tilføje, når din saldo bliver lav, og slå derefter "Automatisk opfyldning" til.
  5. Tryk på "Gem og tilføj."

Sådan betaler du for en tur med Uber Cash:

1. I Uber-appen skal du angive din destination i feltet "Hvor skal du hen?".
  2. Tryk på din betalingsmetode.
  3. Vælg Uber Cash-knappen.
  4. Anmod om en tur.

Uber Cash er ikke tilgængelig alle steder.