Brug af kuponer fra virksomheder

Virksomheder kan give kuponer med kredit til ture eller Uber Eats-bestillinger, der opfylder visse krav. Appen informerer dig om, hvorvidt din kupon kun kan bruges til ture, eller om den kan bruges både til ture og bestillinger.

Er du en administrator eller koordinator, der bruger Uber for Business? Få hjælp til at administrere kuponer i Uber for Business-hjælpecenteret.

Indløs en kupon

1. Log på Uber-appen, eller opret en konto på uber.com.
  2. Klik på linket i din e-mail for at indløse kuponen.
  3. Kuponen føjes automatisk til din konto og gælder på din næste berettigede tur eller bestilling.

Sørg for, at du bruger din personlige profil. Kuponer fungerer ikke på en erhvervsprofil.

Bemærk: Kuponer kan kun bruges på tur- eller bestillingsprisen. Drikkepenge til chaufføren og beløb, der overstiger kuponbeløbet, opkræves fra din personlige betalingsmetode.

Se kuponer på din konto

1. Åbn din Uber-app, og tryk på Konto.
  2. Tryk på "Tegnebog".
  3. Scroll ned, og tryk på "Kuponer".

Gem kuponen til en anden tur

1. Angiv din destination i feltet "Hvor skal du hen?".
  2. Vælg en biltype.
  3. Tryk på betalingsmetoden over knappen "Vælg [biltype]".
  4. Tryk på "Skift" ved siden af kuponen, og vælg en anden betalingsmetode.

Bemærk: Hvis du har mere end én turprofil, skal du først vælge profilen med kuponen, før du kan bruge den til en tur.