Vælg en betalingsmetode til en tur

Du kan ændre din betalingsmetode før og under en tur. Bemærk, at hvis du er i en by, hvor kontanter accepteres som en betalingsmulighed, kan du ikke skifte til eller fra kontanter under din tur.

Under en tur kan du stryge opad i appen for at ændre din betalingsmetode. Indtast de sidste fire cifre i dit kortnummer for at blive ført til afsnittet Betalinger i menuen. Her kan du vælge en anden betalingsmetode, der allerede er tilknyttet din Uber-konto, eller tilføje en ny betalingsmetode.