Hvad er Bekræft min tur?

Hvad er Bekræft din tur?

Bekræft din tur er en bekræftelsesfunktion med pinkode, som giver et ekstra lag af beskyttelse, så du kan være sikker på, at du stiger ind i den rette bil med den rette chauffør. Du kan tilvælge denne funktion, så du får mere ro i sindet på hver tur.

Bliver jeg bedt om en pinkode på alle ture?

Du kan vælge at bruge en pinkode på alle ture eller kun om natten (21.00-06.00)

Hvordan bruger jeg den?

Når du har tilvalgt den, modtager du en unik firecifret pinkode, når du anmoder om en tur. Før du stiger ind i chaufførens bil, skal du oplyse vedkommende om din pinkode. Hvis chaufføren er den, appen har matchet dig med, kan turen påbegyndes, når vedkommende har indtastet din pinkode i appen.

Hvordan tilvælger jeg den?

1. Åbn appen.
  2. Gå til "Indstillinger".
  3. Tryk på "Bekræft din tur".
  4. Tryk for at aktivere "Brug pinkode til at bekræfte ture", og vælg så Hver eneste tur eller Kun om natten.
  5. Tryk på "Udført".