Visning af turindtjening

Du kan se din indtjeningsaktivitet i Driver-appen eller i dit chaufførkontrolpanel.

Driver-appen

1. Tryk på menuen.
  2. Vælg Indtjening.
  3. Vælg Se oplysninger.
  4. Hvis du vil se en anden tidsperiode, skal du vælge en mulighed under Indtjeningsaktivitet eller trykke på kalenderen øverst til højre for at vælge bestemte datoer.
  5. Vælg en statistik (f.eks. indtjening, timer online og/eller ture) for at føje den til diagrammet for den pågældende uge. Vælg statistikken igen for at fjerne den fra diagrammet.
  6. Tryk på diagrammet for at vælge en bestemt dag, så du kan se en detaljeret prisoversigt for den pågældende dag.
  7. Vælg Se indtjeningsaktivitet for at se de seneste ture. Vælg en tur for at se oplysninger og indtjening, der vedrører den pågældende tur.

Chaufførkontrolpanel

1. Gå til drivers.uber.com.
  2. Vælg menuen.
  3. Vælg Indtjening.

Ugentlig indtjeningsoversigt

Du modtager din ugentlige oversigt via e-mail og dit kontrolpanel hver mandag. Din oversigt omfatter:

• Ugentlig oversigt: Hvor meget du har tjent og fået udbetalt
  • Detaljerede oversigter: Hvor meget du har tjent på ture, kampagner, drikkepenge og justeringer af tidligere uger
  • Ugentlig oversigt over Uber-servicegebyrer: Hvor meget kunderne har betalt, og det ugentlige servicegebyr
  • Transaktioner: Alle transaktioner for ugen (indtjening for individuelle ture, udbetalinger, opkrævede gebyrer osv.)

Din ugentlige oversigtscyklus starter mandag kl. 04.00 og slutter den følgende mandag kl. 03.59.