Hvor skal jeg mødes med leveringspersonen?

Der er tre valgmuligheder for levering af din bestilling:

1. Stil ved døren – din bestilling bliver stillet ved døren.

2. Mødes ved døren – leveringspersonen møder dig ved døren.

3. Afhent udenfor – du møder leveringspersonen udenfor.

Først skal du vælge din foretrukne leveringsmulighed, og derefter følge instruktionerne på skærmen for at opdatere dine leveringsoplysninger.

Bemærk: Hvis du har andre særlige leveringsinstruktioner, kan du angive dem, inden du bekræfter din bestilling. Hvis du for eksempel vælger leveringsmuligheden "Stil ved døren", kan du angive særlige instruktioner såsom: "Du bedes stille min bestilling ved siden af potteplanten nær hoveddøren. På forhånd tak".

Kan jeg kontakte min leveringsperson før afleveringen?

Når din bestilling er på vej, kan du kontakte leveringspersonen direkte ved at trykke på "Kontakt" på skærmen med bestillingsstatus. Dette er ofte den nemmeste måde at koordinere et præcist afleveringssted på, hvis du ikke er sikker på, hvor det skal være. Husk på, at leveringspersonen måske er ude at køre og derfor muligvis ikke kan besvare opkaldet eller skrive en besked.