Hvordan kan jeg få gratis mad?

Del din Uber Eats-kampagnekode med dine venner, og få gratis mad!

Sådan finder du din Uber Eats-kampagnekode:

1. På startsiden skal du trykke på "Konto".
  2. Scroll ned, og vælg "Inviter en ven"
  3. Del din kode ved hjælp af delingsknapperne, eller kopiér koden, så du kan indsætte den i e-mails, på sociale medier eller andre steder.

Når en ven afgiver sin første Uber Eats-bestilling med din kode, vil der blive føjet en kampagnekode til din konto. Denne kampagnekode anvendes automatisk på din aktuelle eller næste bestilling og udløber efter tre måneder, hvis den ikke anvendes.