Jeg henviste en person, men modtog ingen Uber Cash

Hvis du har henvist/inviteret en ven til at bruge appen, men oplever problemer med din henvisningskredit, kan du tjekke de mest almindelige årsager dertil, her:

1. Har din ven afgivet sin første bestilling?

• Din henvisningskredit overføres automatisk til din konto, når din ven afslutter sin første bestilling

2. Er kreditten allerede blevet overført til din konto?

• Kontrollér kreditsaldoen ved at gå til din profil i appen og vælge "Betalinger"

3. Har du modtaget et andet henvisningsbeløb end forventet?

• Henvisningskreditter varierer fra by til by og er baseret på den henviste persons by

BEMÆRK: Henvisningstilbud er underlagt vilkår og betingelser, og betingelserne for tilbuddet kan blive ændret.

Hvis du MODTOG en invitationskode, men har problemer med den, bedes du fortælle os om det ved at udfylde formularen herunder: