Meddelelse om planlagt sletning af konto

Som en bedste praksis for beskyttelse og sikkerhed af personlige oplysninger sletter vi jævnligt konti, der ikke har været brugt i længere tid.

Når dette finder sted, sender vi dig en e-mailadresse, en app-meddelelse eller en sms for at informere dig om, at vi har planlagt at slette din konto.

Hvis du vil slette din konto, skal du ikke foretage dig noget – den slettes automatisk efter en periode.

Behold din konto

For at beholde din konto skal du logge på din konto via appen eller på webstedet.

Bemærk: Hvis du sletter appen på din telefon, fjerner denne handling kun oplysninger på enheden. Hverken din konto eller dit dataarkiv bliver slettet. Din konto findes stadig i vores system, så du kan få adgang til den, hvis du vil logge på igen.

Hvis du stadig vil slette din konto, skal du følge dette link:

You can request a copy of your data archive by visiting: