Rediger min leveringsadresse

Hvis leveringsadressen for bestillingen er forkert, skal du kontakte din leveringsperson direkte og fortælle det.

Din leveringsperson kan beslutte, om vedkommende vil levere bestillingen til den korrekte adresse. Vedkommende bliver betalt for den ekstra kørsel.

Sådan ændrer du leveringsadressen

1. Når din bestilling er blevet tildelt en leveringsperson, skal du kontakte vedkommende via Uber Eats-appen.
  2. Tryk på "Kontakt" på kortet, der vises på bestillingens sporingsskærm.
  3. Vælg mellem opkald eller besked til vedkommende.
  • Sørg for at give klare instruktioner, hvis du taler med leveringspersonen
  • Sørg for at have din telefon i nærheden med lyden slået til, så du undgår yderligere forsinkelser af leveringen.

Hvis din bestilling blev annulleret, og du har brug for hjælp, skal du gå tilbage til startskærmen i appen og derefter trykke på Bestillinger.