Sådan bekræfter du din konto

Af sikkerhedsmæssige grunde kan vi indimellem bede dig om at scanne et kredit- eller betalingskort. Vi anmoder muligvis også om tilladelse til at få adgang til din telefons kamera, så vi kan opdatere dine kontooplysninger og bekræfte din identitet.

Sådan scanner du et betalingskort:

1. Tryk på kontoikonet, og vælg "Tegnebog".
  2. Vælg "Tilføj betalingsmetode" og derefter "Kredit- eller betalingskort".
  3. Tryk på kameraikonet og tillad adgang (hvis du bliver bedt om det).
  4. Brug din telefons kamera til at scanne et billede af dit betalingskort.

Hvis vi kontakter dig for at anmode om en scanning af betalingskortet med henblik på at genaktivere din konto, kan du angive yderligere oplysninger her i stedet. Det hjælper os med at beskytte din konto.