Tilgængelighed: Sådan bruger du TalkBack

Denne artikel forklarer, hvordan man bruger TalkBack med appen.

Sådan angiver du din leveringsadresse og dit leveringstidspunkt

Når du har tilmeldt dig i appen første gang, skal du indtaste din leveringsadresse.

Hvis du allerede er på startsiden, skal du følge disse trin:

1. På startsiden skal du klikke to gange øverst til venstre på skærmen.
  2. Indtast din adresse, eller vælg fra en liste med foreslåede destinationer.
  3. Angiv leveringstidspunkt (enten "Så hurtigt som muligt" eller "Planlæg en bestilling".)

Når du er færdig med at indtaste leveringsoplysninger, finder vi butikker i nærheden, som du kan bestille fra.

Sådan ændrer du leveringssted og leveringstidspunkt

Hvis du automatisk sendes til startsidens oversigt i stedet for siden med leveringsoplysninger, er leveringsadressen som standard den sidste placering, du indtaster.

Men hvis du vil ændre den inden da, skal du følge disse anvisninger:

1. På startsiden skal du klikke to gange øverst til venstre på skærmen.
  2. Indtast din adresse, eller vælg fra en liste med foreslåede destinationer.
  3. Angiv leveringstidspunkt (enten "Så hurtigt som muligt" eller "Planlæg en bestilling".)

Vælg butikker

På startsidens oversigt har vi et bredt udvalg af butikker, du kan bestille fra. Stryg til venstre eller højre for at se anbefalingerne igennem.

Du kan også gå til "Søg" ved at aktivere fanen "Søg" nederst på skærmen:

1. Tryk én gang nederst på skærmen.
  2. Fanen "Søg" er ved siden af fanen "Startside" og kan aktiveres ved at trykke på den to gange.
  3. Når du er der, kan du vælge at søge efter anbefalede kategorier eller efter restaurant/ret/køkkentype.

Sådan bestiller du

Når du har valgt en butik, du vil bestille fra, skal du følge disse trin:

1. Fra udbyderens menuside skal du føje din(e) vare(r) til indkøbsvognen ved at dobbelttrykke på indstillingen "FØJ TIL INDKØBSVOGN"
  2. Gentag dette, indtil du har tilføjet alle de varer, du ønsker at bestille
  3. Når du har lagt den sidste vare i indkøbsvognen, skal du stryge, indtil du hører "SE INDKØBSVOGNEN". Dobbelttryk for at gå til betalingssiden.
  4. Du har nu mulighed for at gennemse bestillingsoplysningerne: leveringsadresse/-tidspunkt, varer i indkøbsvognen, bekræfte betalingsmetoder og tilføje kampagnekoder (hvis du har nogen)
  5. Når du har set det hele igennem, kan du bestille ved at stryge, indtil du hører "BESTIL". Dobbelttryk for at vælge det

Annullering af din bestilling

Når du har trykket på knappen "BESTIL", skifter appen til anmodningstilstand.

Sådan annullerer du din bestilling:

1. Stryg til højre for at fremhæve knappen "Annuller".
  2. Når du er blevet matchet med en leveringsperson, tilføjes en kontaktknap ved siden af "Annuller".

Vent på din bestilling

"Anslået ankomsttid" i appen giver dig besked om, hvornår din bestilling forventes at ankomme. Du kan fremhæve elementet "Anslået ankomsttidspunkt" for at høre, hvornår din bestilling ankommer. Når du er blevet matchet med en leveringsperson, kan du også fremhæve kortet nederst på skærmen for at høre leveringspersonens navn, bilmodel, vurdering og nummerplade.

Sådan vurderer du din bestilling og leveringsperson

Når du har gennemført en bestilling, kan du et vurderingskort øverst på startsiden. Dobbelttryk på kortet for at vurdere leveringspersonen og butikken eller for at give leveringspersonen drikkepenge.

Kontoindstillinger

Du kan få adgang til fanen "Konto" ved at trykke i nederste højre hjørne af skærmen. Tilgængelige indstillinger:

• Konto: Her kan du uploade din foretrukne leveringsadresse. Så behøver du ikke at indtaste en adresse manuelt, hvis du vil ændre den. Du kan også redigere dit telefonnummer ved at vælge "Rediger konto".
  • Dine favoritter: Her kan du lytte til listen med butikker, du har bogmærket eller bestilt fra før.
  • Betaling: Her kan du ændre eller tilføje en betalingsmetode.
  • Hjælp: Her finder du forskellige muligheder for support, herunder muligheden for at indberette problemer med tilgængelighed.
  • Kampagner: Se eksisterende kampagner, der er knyttet til din konto, her, eller tilføj en ny kampagnekode.
  • Gratis mad: Brug denne indstilling til at få kredit til fremtidige bestillinger ved at henvise dine venner. Her finder du din invitationskode til henvisninger.
  • Levér for os: Her kan du starte ansøgningsprocessen for at blive leveringsperson.
  • Indstillinger: Samme oplysninger som '"Konto" herover.