Forkerte eller manglende varer

Hvis der manglede eller var forkerte varer i den bestilling, du modtog, kan du give os besked om det her.

Du bedes kontakte os inden for 48 timer for at få den bedst mulige supportoplevelse. Efter denne tidsfrist kan vi muligvis ikke give en refusion eller tilbyde en anden løsning.

Angiv den eller de nøjagtige manglende eller forkerte varer i din bestilling. Hvis du har modtaget en forkert vare, skal du uploade et billede af den vare, du har modtaget. Vi kan ikke erstatte bestillingen, men du er muligvis berettiget til en refusion.