Sådan giver du drikkepenge

Du kan give drikkepenge til din leveringsperson på tre måder.

1. Inden du afgiver din bestilling

1. Når du har valgt de varer, du vil bestille, skal du følge instruktionerne for at gå til betaling.
  2. Det sidste skærmbillede, inden du afgiver din bestilling, er der, hvor du kan tilføje drikkepenge.
  3. Vælg drikkepengebeløb/-procentdel, eller tryk på "Andet" for at indtaste et beløb efter eget valg.

Du kan ændre drikkepengebeløbet op til en time, efter bestillingen er blevet leveret.

2. Efter levering

Når din bestilling er leveret, bliver du bedt om at vurdere din oplevelse og tilføje drikkepenge.

Hvis du tilføjer drikkepenge efter levering, får du tilsendt en opdateret kvittering, der indeholder det nye drikkepengebeløb.

Du kan ikke ændre drikkepengebeløbet, når du har tilføjet det.

3. I din bestillingshistorik

Du kan give drikkepenge til en gennemført bestilling i op til 90 dage efter levering:

1. I appen skal du trykke på "Konto" i den nederste menulinje.
  2. Vælg "Bestillinger" og derefter den bestilling, du vil føje drikkepenge til.
  3. Tryk på "Tilføj drikkepenge" ved siden af drikkepengebeløbet.

Du kan ikke ændre drikkepengebeløbet, når du har tilføjet det.