Optjen Restaurant Rewards

Du kan optjene belønninger med appen, når du bestiller fra udvalgte butikker i appen.

Sådan optjener du belønninger

Optjen belønninger som f.eks. 15 DKK rabat på en fremtidig bestilling, når du afgiver fem bestillinger hos en deltagende butik. Hvis en butik har flere afdelinger, skal kvalificerende bestillinger eller beløb være afgivet eller brugt hos den samme afdeling. Se i appen, hvilke belønninger butikken har skræddersyet til dig.

Sporing af belønninger

Du kan følge din status, efterhånden som du optjener belønninger, i sektionen Butiksbelønninger og indløse belønninger direkte i appen. Vi sender dig en e-mail og en SMS for at minde dig om det.

Sådan kan du bruge belønninger

Når du får en belønning, har du 90 dage til at indløse den. Belønninger kan kun bruges på én bestilling. Hvis en butik beslutter at annullere belønningsordningen, har du stadig 60 dage til at optjene belønninger hos butikken og 90 dage til at bruge de belønninger, du har optjent hos butikken.

Nogle kampagner kan ikke bruges sammen med butiksbelønninger.

Butikkerne er ansvarlige for ordningen og belønningerne. Butikkerne skal være aktive i appen, for at en belønning kan optjenes og indløses. Hvis en butik ikke længere er aktiv i appen, afsluttes ordningen med det samme, og du mister eventuelle udestående belønninger.