FAQ om stemmekommandoer

Med stemmebestilling kan du bestille igen og følge dine yndlingsretters status på et øjeblik. Oplev magien ved stemmekommandoer, og find ud af, hvordan du bruger dem, med Alexa, Google Assistent og Siri. Bemærk: Funktionaliteten varierer afhængigt af platform og sprog.

Til Alexa

Det bør du vide, før du går i gang

Du skal bruge en Alexa-enhed, en Amazon-konto og den nyeste version af Uber Eats-appen. Derfra kan du aktivere stemmekommandoer i appen ved at gå til Konto, vælge Indstillinger for stemmekommando og vælge Alexa-knappen øverst. Under dette trin ser du til/fra-knappen til Vis muligheden "Følg med Alexa" efter betaling." Dette giver dig mulighed for at aktivere Alexa-sporing for hver bestilling, du afgiver.

Sådan kan du følge din bestilling

Hvis du vil følge en igangværende bestillings status, skal du først klikke på knappen Følg med Alexa på skærmen, hvor du kan følge din bestilling. Log derefter på din Amazon-konto, og vælg at høre opdateringer automatisk. Når du har bekræftet, opdaterer din(e) Alexa-enhed(er) dig om din bestillings status!

Gentag denne proces for alle individuelle bestillinger, hvor du vil aktivere ordresporing.

Tilgængelige sprog: Integrationen er tilgængelig på engelsk.

Til Siri

Det bør du vide, før du går i gang

Du skal bruge en mobilenhed, der kan bruge Siri, og som har den nyeste version af Uber Eats-appen. Derfra kan du aktivere stemmekommandoer i appen ved at gå til Konto, vælge Indstillinger for stemmekommando og vælge Føj til Siri. I dette trin kan du vælge en brugerdefineret kommando, som du ønsker at bruge senere til at udføre handlingen. Dette vil føje sætningen til Siris viden.

Tilgængelige sprog: Du kan afgive stemmekommandoer på 7 sprog (engelsk, tysk, japansk, fransk, hindi og portugisisk), men vi arbejder på at tilføje flere sprog.

Sådan bestiller du igen

Du kan bestille alle dine favoritter igen ved at sige "Hej Siri" efterfulgt af den kommando, du valgte under konfigurationen. For eksempel:

• "Bestil igen" – vent derefter på, at Siri beder om restaurantens navn - "[Annas Deli]."

Derefter genskaber appen den seneste bestilling fra dit valgte sted, herunder alle tidligere tilpasninger og indstillinger for levering/afhentning. Inden du afslutter, får du mulighed for at bekræfte eller ændre bestillingen, inden du afgiver den.

Sådan kan du følge din bestilling

Hvis du vil følge en igangværende bestillings status, skal du i første omgang sige "Hej Siri". Brug derefter den kommando, du oprettede under konfigurationen.

Hvis du har mere end én igangværende bestilling, føres du til den senest afgivne.

Til Google Assistent

Det bør du vide, før du går i gang

Du skal indledningsvis sørge for, at du har en mobilenhed, der kan bruge Google Assistent, og at du har den nyeste version af Uber Eats-appen.

Tilgængelige sprog: I øjeblikket fungerer stemmekommandoer på verdensplan på engelsk og portugisisk, men vi arbejder på at tilføje flere sprog.

Sådan bestiller du igen

Du kan bestille alle dine favoritter igen ved at sige "Hey Google" efterfulgt af en af stemmekommandoerne nedenfor:

• "Bestil [Marcello's Pizza] igen på Uber Eats."
  • "Åbn Uber Eats, og bestil [Marcello's Pizza] igen."

Derefter genskaber appen den seneste bestilling fra dit valgte sted, herunder alle tidligere tilpasninger og indstillinger for levering/afhentning. Du får mulighed for at bekræfte eller ændre bestillingen, inden du afgiver den.

Sådan kan du følge din bestilling

Hvis du vil følge en igangværende bestillings status, kan du prøve at sige "Hey Google." Derefter kan du bruge en af disse stemmekommandoer:

• "Bed Uber Eats om at tjekke min bestilling."
  • "Tjek min bestilling hos Uber Eats."
  • "Vis status for min bestilling hos Uber Eats."

Hvis du har mere end én igangværende bestilling, føres du til den senest afgivne.

Bliver dette tilgængeligt på andre platforme?

I øjeblikket er det kun Google- og Siri-stemmekommandoer, der er aktiveret, men vi har til hensigt at tilbyde disse funktioner til andre platforme i nærmeste fremtid.