Betaling med Apple Pay

Apple Pay kan bruges til at betale for bestillinger, der foretages gennem appen.

Sådan bekræfter du, at Apple Pay er blevet føjet til din konto:

1. Tryk på "Konto" og derefter på "Tegnebog".
  2. Under "Betalingsmetoder" kan du se Apple Pay-logoet

Hvis du ikke kan se Apple Pay-logoet, skal du sørge for, at du har aktiveret Apple Pay Cash eller føjet et gyldigt kredit- eller betalingskort til din Apple Pay-konto.

Sådan betaler du for en bestilling med Apple Pay:

1. Læg dine varer i kurven, og tryk på "Gå til kassen".
  2. Under det samlede beløb for bestillingen skal du trykke på den betalingsmetode, der er valgt som standard.
  3. Vælg den betalingsmetode, du ønsker at bruge til bestillingen.
  4. Luk vinduet, og vælg "Næste".
  5. Følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre bestillingen.