Reserverede beløb – Ofte stillede spørgsmål

Når du afgiver en bestilling, bliver der reserveret et beløb. Dette gælder kun for dem, der betaler med kredit- eller debetkort. Reserverede beløb er en metode for os til at bekræfte, at din betaling går igennem. Der er ikke tale om betalingsgebyrer.

Reserverede beløb er midlertidige, og den afventende transaktion på dit kontoudtog forsvinder efter et par dage.

Bemærk: Hvis du har annulleret en bestilling og stadig har et reserveret beløb på din oversigt, kan det tage 3-10 dage at behandle refusionen.

Hvis du vil have flere oplysninger om reserverede beløb, kan du læse vores FAQ om emnet:

Hvorfor blev jeg opkrævet betaling for en bestilling to gange?

Nogle gange bliver et reserveret beløb ikke behandlet med samme hastighed som den faktiske betaling, hvilket får det til at se ud, som om du blev opkrævet betaling to gange. Det betyder dog ikke, at du rent faktisk blev opkrævet betaling to gange. Dette skyldes, at vi, da du først afgav bestillingen, opkrævede et midlertidigt gebyr på din betalingsmetode, som fungerer som et reserveret beløb.

Hvis din bestilling blev annulleret, bør det reserverede beløb blive tilbageført inden for et par hverdage.

Hvornår vil det reserverede beløb blive fjernet?

Det tager normalt 3-10 hverdage, efter opkrævningen er gennemført. Det kan nogle gange tage længere tid end det afhængigt af din banks behandlingstid eller politik.

Hvor kan jeg få flere oplysninger om reserverede beløb?

Hvis du vil have flere oplysninger om det reserverede beløb, du ser på din konto, skal du kontakte din bank.

De kan bekræfte, at pengene stadig er på din konto. De kan også give dig flere oplysninger om deres procedure i forbindelse med reserverede beløb og en mere nøjagtig tidsramme for, hvornår en post forsvinder fra din oversigt.