Sådan opretter du en erhvervsprofil til Uber Eats

En erhvervsprofil, der er knyttet til Uber Eats, giver dig mulighed for at betale for ture med dit erhvervskreditkort og modtage kvitteringer på din arbejdsmail. Du kan tilmelde dig din virksomheds erhvervskonto eller selv oprette en erhvervsprofil, der ikke bliver administreret.

Hvis din organisation har aktiveret Uber Eats, du har adgang til politikken, og du allerede har oprettet en erhvervsprofil til ture, så bliver din Uber Eats-profil tilknyttet under betalingsprocessen.

Hvis du har en afventende invitation fra din organisation til at deltage i dens Uber Eats-politik via din Uber-kontos e-mailadresse eller telefonnummer, skal du følge vejledningen nedenfor for at tilknytte din profil i appen:

1. Skift fra "Personlig" til "Erhverv" på betalingsvælgeren nederst på betalingssiden.
  2. Tryk på "Tilmeld dig kontoen".
  3. Tryk på "Tilmeld dig nu".

Hvis du har problemer med at finde denne invitation, eller hvis du har problemer med at tilknytte din profil, kan du overveje at kontakte administratoren i din organisation

Hvis din organisation ikke tilbyder en Uber Eats-politik eller slet ikke samarbejder med Uber, kan du oprette en erhvervsprofil, der ikke bliver administreret, direkte på betalingssiden i Uber Eats-appen. Kunder kan også bruge en erhvervsprofil, der ikke bliver administreret, som personlig erhvervskonto. Sådan opretter du en erhvervsprofil, der ikke bliver administreret:

1. Skift fra "Personlig" til "Erhverv" på betalingsvælgeren nederst på betalingssiden.
  2. Tryk på "Slå til".
  3. Vælg en eksisterende betalingsmetode, eller tryk på "+ Betalingsmetode" for at begynde at afgive bestillinger på din Uber Eats til virksomheder-konto.
  4. Udfyld din erhvervsprofil ved at tilføje et profilnavn, en e-mailadresse til kvitteringer, en udgiftsudbyder og en rejserapport.