Slet min erhvervsprofil

For at slette din erhvervsprofil i Uber-appen skal du:

1. Trykke på "Konto" i nederste højre hjørne
  2. Trykke på "Erhvervsindstillinger" for at åbne erhvervsprofilen.
  3. Trykke på ikonet med papirkurven, og derefter trykke på "Slet".

Når en erhvervsprofil er slettet, kan du ikke længere tage ture med profilen eller modtage rejserapporter.

Bemærk: For Uber for Business-konti, der administreres af din virksomhed, skal kontoadministratoren slette kontoen fra business.uber.com.

Hvis du har problemer med at slette din erhvervsprofil, bedes du udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig.