Optjen Marriott Bonvoy™-point med Uber

Uber og Marriott er gået sammen og har gjort det endnu nemmere at optjene Marriott Bonvoy™-point. Tilknyt din Marriott Bonvoy™-konto for at optjene point på kvalificerende ture med Uber og bestillinger med Uber Eats.

Optjen Marriott Bonvoy™-point på ture og bestillinger:

• Du får 6x point pr. USD, du bruger på Uber Eats-bestillinger på over 25 USD, der leveres inden for Marriotts portefølje af virksomheder
  • Du får 3x point pr. USD, du bruger på ture med UberXL, Uber Comfort, Uber SUV og Uber Black
  • Du får 2x point pr. USD, du bruger på alle andre Uber Eats-bestillinger på over 25 USD, herunder bestillinger fra Marriott-restauranter

Der tildeles ikke point på skatter, gebyrer, drikkepenge og kampagner

Sådan knytter du din Uber-konto til din Marriott Bonvoy™-profil: Sørg for, at du har den nyeste version af Uber-appen, så du kan knytte din Marriott Bonvoy™-konto til Uber.

1. Tryk på menuen i øverste venstre hjørne af Uber-appen
  2. Vælg "Indstillinger"
  3. Scroll ned til afsnittet "Belønninger", og tryk på "Marriott Bonvoy"
  4. Tryk på "Tilknyt konto", og log på din Marriott Bonvoy™-konto for at tilknytte konti

Bemærk: Der kan kun tilknyttes én Marriott Bonvoy™-konto pr. Uber-konto.

For at se dine optjente point skal du logge på din Marriott Bonvoy™-konto for at se din pointsaldo. Det kan tage op til fem hverdage, før du får vist pointene.

Dette tilbud er kun tilgængeligt i USA. Hvis du vil have flere oplysninger og ønsker at læse vilkår og betingelser, skal du gå til Uber Marriott-partnerskab siden.

Need help with anything else? Let us know below.