Min rabat på Uber Eats-kuponen blev ikke anvendt

Bestillinger med Uber Eats-kuponer skal være fra deltagende butikker. For at sikre, at din bestilling er kvalificeret, skal du kigge efter det grønne billetikon under butikkens navn.

For et månedligt gebyr får du fordele tilknyttet Uber Eats-kuponmedlemskabet (varierer efter by), herunder leveringsgebyrer på 0 USD på bestillinger, der opfylder et minimumsbeløb.

Derfor gælder rabatter muligvis ikke

Rabatten gælder muligvis ikke, hvis bestillingen:

• Ikke var kvalificeret
  • Ikke opfyldte minimumsbeløbet

Andre gebyrer, herunder et servicegebyr, og skatter kan stadig være gældende.

Uber Eats-kuponen er kun kvalificeret til leveringsbestillinger på Uber Eats. Uber Eats-kuponen gælder ikke for Uber-ture.

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis din bestilling var kvalificeret til Uber Eats-kupon, og du ikke modtog rabatten, så giv os flere oplysninger nedenfor.