Eats Pass Cancellation and Refund

Du kan annullere Uber Eats-kupon når som helst op til 24 timer før din næste planlagte betaling. Ellers bliver du opkrævet betaling for den næste cyklus.

Sådan annullerer du Uber Eats-kupon:

1. Åbn Uber Eats-appen.
  2. Tryk på profilikonet i den nederste menubjælke for at se din konto.
  3. Tryk på "Uber Eats-kupon" for at åbne din oversigt over Uber Eats-kuponer.
  4. Tryk på "Administrer medlemskab" i oversigten.
  5. Tryk på "Afslut medlemskab", og følg vejledningen på skærmen.

Når du annullerer Uber Eats-kupon, kan du stadig få adgang til dine fordele indtil slutningen af den aktuelle faktureringsperiode.