Jeg har glemt min e-mailadresse

Hvis du har problemer med at logge på, fordi du har glemt din adgangskode, kan du læse denne artikel for at få hjælp til nulstilling af din adgangskode.

Hvis du har ændret e-mailadressen eller adgangskoden, der er knyttet til din partner- eller passagerkonto, ændrer det muligvis også automatisk din brugerkonto.

Hvis du har problemer med at logge på, fordi du har glemt din e-mailadresse, skal du udfylde nedenstående formular. Du bedes angive flere oplysninger, så vi kan bekræfte din identitet. Det hjælper os med at beskytte din konto.

🇺🇸
open
+1
Der sendes en automatisk besked hertil for at bekræfte, at det virkelig er dig. Åbn den, og vælg "Bekræft e-mailadresse" for at få kontakt til en medarbejder fra vores team. Skriver fra