Jeg har en udestående opkrævning på min konto

Hvis du ser en udestående opkrævning på din konto, kan det betyde, at en betaling ikke gik igennem. Det kan ske, når:

• En betalingsmetode ikke har tilstrækkeligt med penge
  • Din anmodning blev opkrævet et ekstragebyr
  • Der opstod et teknisk problem, der fik din betaling til at mislykkes

Når en betaling ikke bliver gennemført, kan du muligvis ikke afgive en bestilling eller give din leveringsperson drikkepenge.

Sådan betaler du en udestående betaling:

1. Åbn appen.
  2. Appen anmoder dig om at vælge en betalingsmetode til opkrævningen.
  3. Følg anvisningerne for at betale beløbet, eller bekræft, at du betaler kontant til den næste leveringsperson (hvis der er kontantbetaling i dit område).
  4. Hvis din digitale betalingsmetode afvises, skal du opdatere den eller vælge en anden.

Hvis du har problemer med at betale saldoen, skal du udfylde nedenstående formular efter at have sikret dig, at den betalingsmetode, du ønsker at bruge, er føjet til din konto: