Jeg vil gerne ændre en betaling til Uber Cash

Hvis du gerne vil bruge Uber Cash på en tidligere bestilling, er det muligt at ændre din betaling, men du skal have nok Uber Cash på din konto til at dække transaktionens fulde pris.

Når du allerede har betalt for en bestilling med en anden betalingsmetode, men nu gerne vil bruge Uber Cash, skal du følge disse trin:

1. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne i appen.
  2. Vælg "Dine ture".
  3. Vælg den tur, du vil ændre betalingsmetode for.
  4. Under "Har du brug for hjælp til denne tur?" skal du finde feltet til ændring af betalingsmetode og trykke på "Rediger betaling".
  5. Markér "Skift betalingsmetode for turen", og tryk på "Næste".
  6. Vælg "Uber Cash", og tryk på "Næste/indsend".

Når du allerede har betalt for en bestilling med en anden betalingsmetode, men nu gerne vil bruge Uber Cash, skal du følge disse trin:

1. Tryk på "Bestil".
  2. Vælg den pågældende bestilling og derefter "Anmod om hjælp".
  3. Vælg "Skift betalingsmetode".
  4. Vælg Uber Cash, og derefter "Indsend".

Hvis denne fremgangsmåde ikke fungerer, skal du sikre dig, at du har et beløb på din Uber Cash-saldo, der er lig med eller højere end prisen på bestillingen.

Del yderligere oplysninger med os nedenfor, hvis du har spørgsmål vedrørende ændring af betaling til Uber Cash.