Min bestilling kom aldrig

Hvis du ikke har modtaget din bestilling, og den er blevet markeret som fuldført af leveringspersonen i appen, skal du kontakte din leveringsperson direkte ved at trykke på Hjælp på bestillingsskærmen eller Få hjælp på startskærmen og derefter følge instruktionerne på skærmen.

Du kan også ringe til den lokale Uber Eats-support for at få hjælp.

Hvis din bestilling IKKE er markeret som fuldført i appen, skal du kontakte din leveringsperson ved at følge disse trin:

1. Tryk på "Kontakt" på kortet, der vises på bestillingens sporingsskærm.
  2. Vælg mellem opkald eller sms.