Kampagne: gratis levering

Eller tilsvarende lokal valuta

VILKÅR OG BETINGELSER

• Personer, der bruger appen, kan bestille fra butikker, som tilbyder leveringsgebyr på 0 USD. Disse butikker vises i afsnittet "Udvalgte restauranter" i appen. Brugerne betaler ikke noget leveringsgebyr for disse bestillinger ("kampagnen").
  • Som en del af kampagnen vil standardleveringsgebyret (og ikke andre gebyrer såsom servicegebyret) blive nedsat til 0 USD på brugerens næste bestilling fra den valgte restaurant i en begrænset periode. Bestillingen leveres muligvis sammen med andre bestillinger, der potentielt kan medføre ekstra ventetid. Der gælder visse undtagelser.
  • Hvis brugerens konto har nogen begrænsninger i forbindelse med anvendelsen af kampagnekoden, er kampagnekoden ugyldig.
  • Kampagnen gælder for både nye og eksisterende brugere af appen.
  • Kampagnen gælder kun for de udvalgte butikker. Hvis en butik har flere afdelinger, gælder kampagnen kun for den specifikke afdeling, der er angivet i de udvalgte butikker. Udvalgte butikker vises muligvis kun i kampagnen i en begrænset periode, og de kan udskiftes.
  • Kampagnen kan ikke indløses mod kontanter.
  • Denne kampagne gælder kun for leveringsgebyret. Brugeren er fortsat forpligtet til at betale alle andre omkostninger i forbindelse med bestillingen, herunder prisen på de valgte varer samt andre gældende gebyrer.
  • Disse vilkår og betingelser kan til enhver tid ændres, annulleres og sættes i bero af os.