Betaling med Venmo

Kunder, der har Venmo installeret på deres enhed, kan nu bruge Venmo til at betale for deres ture og madbestillinger. Hvis du ikke allerede har Venmo, skal du tilmelde dig via linket nedenfor.

Tilføj Venmo som betalingsmetode i appen

1. Tryk på "Konto" i nederste højre hjørne, og vælg "Tegnebog".
  2. Tryk på "Tilføj betalingsmetode".
  3. Tryk på "Venmo".
  4. Log på din Venmo-konto, og tryk på "Godkend".

Hvis du vil fjerne Venmo, skal du følge vejledningen ovenfor og derefter trykke på "Slet".

Venmo er kun tilgængelig i USA. Hvis du er i USA og ikke kan se muligheden for at tilføje Venmo som betalingsmetode, skal du sikre dig, at du bruger den nyeste version af appen.

Del prisen for en tur eller et måltid i Venmo-appen

1. Brug Venmo som din betalingsmetode til at betale for dit måltid.
  2. I Venmo-appens betalingsfeed skal du vælge muligheden for at dele prisen med venner og familie.
  3. Skriv på siden til bemærkninger, hvad betalingen er for, med tekst eller emojier.

Brug brugerdefinerede emojier i Venmo-appen

Hvis du vil bruge emojier, når du deler prisen for et måltid, skal du trykke på emoji-knappen på siden til bemærkninger eller indtaste den valgte emoji i din betalingsbesked.

Hvis du vil bruge emojier, når du deler prisen for et måltid, skal du trykke på emoji-knappen på siden til bemærkninger eller indtaste den valgte emoji i din betalingsbesked.