Sådan køber du Uber Cash

Sådan køber du Uber Cash direkte i appen:

1. Vælg menuikonet i øverste venstre hjørne i appen.
  2. Vælg "Tegnebog" og derefter "Tilføj penge".
  3. Vælg det beløb, du gerne vil købe.
  4. Vælg "Betalingsmetode" for at vælge, hvordan du vil købe.
  5. Tryk på "Køb".

Sådan aktiveres/deaktiveres automatisk genopfyldning:

1. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne i appen.
  2. Tryk på "Tegnebog".
  3. Tryk på "Automatisk genopfyldning".
  4. Vælg det beløb, der føjes til din saldo, hver gang den kommer under 10 USD.
  5. Slå "Automatisk genopfyldning" til/fra.
  6. Tryk på "Opdater".

Hvad sker der med mine Uber Cash, hvis jeg sletter min konto?

Når din konto er blevet slettet, modtager du en e-mail med en pinkode, du kan indløse i fremtiden, svarende til den Uber Cash-saldo, du tidligere har købt.

Kampagnekreditter og andre beløb i Uber Cash, der ikke er købt, mistes permanent, hvis din konto slettes.

Del oplysninger med os herunder, hvis du har et problem med at købe Uber Cash.