Anmod om en kopi af dine Uber-data

Hos Uber værdsætter vi din tillid, og vi vil gerne hjælpe dig med at forstå, hvilke data vi indhenter, og hvordan vi bruger dem. Du kan gå til Ubers oversigt over personlige oplysninger eller vores meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger for at få detaljerede oplysninger om, hvordan Uber indhenter og bruger personlige data.

Vi giver dig også mulighed for at se og vælge, hvilke oplysninger der indsamles og deles, når du bruger Uber. For at få adgang til disse data skal du logge på din konto ved hjælp af totrinsbekræftelse som en ekstra sikkerhedsforanstaltning.

GENNEMGÅ DINE DATA

Se og gennemgå en oversigt over oplysninger om din konto såsom antallet af ture og Uber Eats-bestillinger.

DOWNLOAD DINE DATA

Med denne mulighed kan du anmode om at downloade en fil med dine data. Vi sender dig en meddelelse via e-mail eller sms, når vi modtager din anmodning, og igen når filen er klar til download.

SLET DIN KONTO

Når du downloader dine data, slettes hverken dataene eller din konto fra Ubers systemer. Brug linket nedenfor, hvis du vil slette din konto.