Fejlfinding af problemer med familieprofilen

Familiemedlemmet dukker ikke op

Hvis du har inviteret familiemedlemmer, men et af dem ikke vises på kontoen, skal du sende vedkommendes invitation igen. Hvis personen ikke havde Uber-appen, da du oprindeligt sendte invitationen, skal du sende invitationen igen, når vedkommende har installeret appen.

Nogle funktioner på familieprofilen virker ikke

Hvis du eller dine familiemedlemmer bemærker funktioner, der ikke fungerer på jeres familieprofil, er det måske nødvendigt at opdatere appen:

1. Gå til Apple App Store eller Google Play-butikken.
  2. Søg efter "Uber".
  3. Tryk på "Opdater".