Hvad er Uber Eats' annulleringspolitik?

Med Uber Eats-appen kan du annullere bestillinger uden at kontakte support. Der pålægges muligvis et gebyr, som afhænger af, hvornår du annullerer bestillingen.

Sådan annullerer du en bestilling via appen:

1. Gå til skærmen med din bestillingsstatus, og tryk derefter på "Annuller bestilling".
  2. Der vises en pop op-meddelelse, der bekræfter, at du vil annullere, og som informerer dig om eventuelle gebyrer.
  3. Tryk på "Annuller bestilling".
  4. Vælg, hvorfor du valgte at annullere, og tryk derefter på "Udført".

Sådan bekræfter du gebyrer på bestillingen:

1. Tryk på kvitteringsikonet i den nederste menulinje for at få vist bestillingssiden.
  2. Scroll, indtil du finder den annullerede bestilling.
  3. Tryk på "Se kvittering".