Eventkuponer – FAQ

Tak for din interesse i Uber-kuponer. Denne kuponordning er designet til at gøre transport og levering af mad til gruppe-arrangementer nemmere og mere bekvem. Gennemgå nedenstående oplysninger, hvis du har spørgsmål om ordningen. Ellers kan du gå til event.uber.com for at begynde at konfigurere dine eventkuponer.

Hvad er kuponer?

Kuponer kan bruges til at give passagerer eller brugere kredit til brug i appen til forskellige begivenheder, f.eks. bryllupper, fødselsdage, konferencer og meget mere. Du kan oprette kuponer til sådanne begivenheder på event.uber.com.

Denne ordning er i øjeblikket kun tilgængelig i USA. Vi håber at kunne udvide dette tilbud til flere byer og lande i fremtiden.

Jeg vil gerne oprette kuponer på vegne af min organisation. Er der en særlig proces for det?

Ja, der er et separat produkt til brug i organisationer og virksomheder. Hvis du tilmelder dig Uber for Business og opretter kuponer, får du højere forbrugs- og kreditgrænser end ved forbrugerkuponer.

Hvis du vil oprette kuponer på vegne af din organisation, skal du gå til siden Uber for Business-kuponer.

Hvilken type kuponer kan jeg oprette?

Du kan oprette kuponer til ture eller måltider.

Med turkuponer kan du dække dine gæsters udgifter for ture med Uber. Du kan også indstille begrænsninger for datoer (og tidspunkter) for kuponernes gyldighed og værdi samt afhentnings- og afleveringssteder. På samme måde kan du i Uber Eats begrænse det beløb, der er dækket af kuponer.

Hvordan kan jeg distribuere kuponer?

Når dine kuponer er oprettet, kan du kopiere kuponlinket/-koden og dele det/den med dine gæster. Gæster skal derefter klikke på linket for at acceptere kuponen og føje den til deres Uber-konto. Gæster kan også føje koden direkte til deres Uber-konto ved at:

1. Gå til deres Tegnebog i Uber-/Uber Eats-appen
  2. Scrolle ned til "Kuponer"
  3. Vælge "Tilføj kuponkode"

*Disse kuponer er kun til privat distribution og personlig brug. Det er ikke tilladt at bruge dem til markedsføring, videresalg, sociale medier eller offentlige meddelelser. *

Kan jeg tilpasse eller begrænse mine eventkuponer?

Ja. Når du opretter din eventkupon, kan du vælge, hvor mange kuponer du vil oprette, og hvilket beløb du vil have hver kupon til at dække. For turkuponer kan du også begrænse afhentnings- og afleveringsstederne.

Hvor ofte vil jeg blive opkrævet betaling, og vil jeg blive opkrævet betaling for ubrugte kuponer?

Dit kreditkort vil blive debiteret dagligt sidst på dagen baseret på værdien af de indløste kuponer, og der er en kreditgrænse på 3.000 USD for alle brugere. Du bliver ikke opkrævet betaling for ubrugte kuponer.

Hvordan kan jeg se, om Uber er tilgængelig for min begivenhed?

1. Åbn Uber-appen, og tryk på "Kør"
  2. Angiv afhentnings- og afleveringssted for dit event
  3. Undersøg ventetiden i appen, og kig efter bilikoner på kortet for at se, hvor mange ledige chauffører der er i nærheden. Vi anbefaler, at du undersøger dette på forhånd på den ugedag og det tidspunkt, dit arrangement er planlagt til at løbe af stablen, så du får en idé om, hvorvidt der er travlt på platformen på det tidspunkt.