Sådan afgiver du en bestilling for en erhvervsgruppe:

Når du laver en gruppebestilling, modtager du et link, der kan deles, og som giver flere personer mulighed for at føje varer til den samme bestilling. Du kan enten:

• Betale for alle
  • Få hver enkelt gæst til at betale for deres andel

Du skal oprette en erhvervsprofil for at afgive en bestilling for en erhvervsgruppe. Du kan ikke fakturere måltidet til din organisations betalingsmetode uden en erhvervsprofil.

Sådan afgiver du en bestilling for en erhvervsgruppe:

1. Log på Uber Eats-appen, eller gå til ubereats.com.
  2. Vælg din erhvervsprofil, og find derefter den butik, du gerne vil bestille hos.
  3. Vælg "Gruppebestilling".
  4. Rediger oplysningerne for gruppebestillingen, hvis det er nødvendigt, f.eks. leveringsadressen eller udgiftsgrænsen. Du kan også vælge at betale for alle eller dele regningen op.
  5. Vælg "Inviter gæster." Du får et link, du kan dele med alle i din gruppe.
  6. Tilføj dine egne varer, hvis du deltager i bestillingen.
  7. Når alle har tilføjet deres varer, skal du vælge "Vis bestilling" og "Gå til kassen."
  8. Hvis gruppebestillingen er færdig, skal du vælge "Lås bestilling og fortsæt". Ved at låse den kan gæster ikke redigere eller tilføje flere varer. Hvis den ikke er færdig, skal du vælge "Gå tilbage".
  9. Gennemgå bestillingsoplysningerne igen, og følg vejledningen på skærmen.
  10. Vælg "Afgiv gruppebestilling."