Sådan afgiver du en gruppebestilling

Når du starter en gruppebestilling, modtager du et link, der kan deles, og som giver flere personer mulighed for at føje varer til den samme bestilling. Du kan enten betale for alle eller lade hver enkelt gæst betale sin andel.

Sådan afgiver du en gruppebestilling:

1. Log på Uber Eats-appen, eller gå til ubereats.com.
  2. Vælg den butik, du vil bestille hos.
  3. Vælg "Gruppebestilling" i appen eller "Start gruppebestilling" på ubereats.com.
  4. Du kan redigere oplysningerne for gruppebestillingen, f.eks. ændre leveringsadressen eller tilføje en tidsfrist for valg af varer eller en udgiftsgrænse. Du kan også vælge at betale for alle eller dele regningen op.
  5. Vælg "Inviter gæster". Du får et link, du kan dele med alle i din gruppe.
  6. Tilføj dine egne varer.
  7. Når alle har tilføjet deres varer, skal du vælge "Vis bestilling" og "Gå til kassen".
  8. Hvis gruppebestillingen er færdig, skal du vælge "Lås bestilling og fortsæt". Ved at låse den kan gæster ikke redigere eller tilføje flere varer. Hvis den ikke er færdig, skal du vælge "Gå tilbage".
  9. Gennemgå leveringsoplysningerne endnu en gang, og klik på "Næste".
  10. Vælg "Afgiv gruppebestilling".

Sådan tilmelder du dig en gruppebestilling:

1. Åbn den sms, du modtager, for at deltage i gruppebestillingen.
  2. Tryk på "Bliv en del af bestillingen".
  3. Føj dine varer til kurven.
  4. Følg instruktionerne på skærmen.