Jeg har glemt min adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du hurtigst nulstille den ved at klikke på "Anmod om link til at nulstille din adgangskode" nedenfor.

Når du har indtastet e-mailadressen, der er knyttet til din konto, modtager du en e-mail fra os med et link til nulstilling af adgangskode.

Bemærk: Linket til nulstilling af adgangskode udløber efter ti minutter. Hvis du ikke åbner det i tide, skal du anmode igen for at få tilsendt et nyt link.

Tips til adgangskoder

• Det er en god ide at oprette en unik adgangskode.
  • Vær omhyggelig med ikke at udlevere din adgangskode via e-mails eller anden kommunikation.
  • Vores kundeservice beder dig aldrig om din adgangskode.