Specificer bestillingens samlede beløb

Det, der ligner en ekstra opkrævning på din konto, er sandsynligvis et reserveret beløb.

Midlertidige reservationer for det samlede beløb for din bestilling kan forekomme, når du afgiver din bestilling. Disse bliver aldrig reelt opkrævet på din konto. De fungerer som vores beskyttelse mod uautoriseret brug af betalingskort.

Denne type reservationer annulleres øjeblikkeligt fra vores side, men vises muligvis i en kort periode på din konto afhængigt af din banks politikker.

Hvis du stadig har brug for hjælp til flere opkrævninger, kan du udfylde nedenstående oplysninger for at hjælpe os med at undersøge sagen: