Hvordan opdaterer eller sletter jeg en betalingsmetode?

Du kan opdatere eller slette betalingsmetoder ved hjælp af Uber- eller Uber Eats-appen.

1. Vælg "Konto" og derefter "Tegnebog".
  2. Vælg den pågældende betalingsmulighed.
  3. Tryk på "Rediger" for at opdatere betalingsoplysningerne, eller tryk på "Fjern betalingsmetode" for at slette den.
  4. Husk at trykke på "Gem" eller "Bekræft", når du er færdig.

Du kan kun ændre et debet- eller kreditkorts udløbsdato, CVV-nummer og faktureringsadressens postnummer. Et kortnummer kan ikke ændres, men kortet kan fjernes fra din konto og tilføjes igen som en ny betalingsmetode.

Din konto skal altid have mindst én betalingsmetode tilknyttet. Hvis du vil slette din eneste betalingsmetode, skal du først tilføje en ny.

Sådan tilføjer du en betalingsmetode

1. Tryk på "Konto" og derefter "Tegnebog"
  2. Tryk på "Tilføj betaling"
  3. Tilføj en betalingsmetode ved at scanne et kort, indtaste kortoplysningerne eller tilføje en alternativ betalingstype.

Sådan scanner du et kredit- debetkort

1. For at scanne et kort skal du trykke på kameraikonet i linjen "Kortnummer". Din telefon beder dig muligvis om tilladelse til, at appen bruger kameraet.
  2. Sørg for, at kortet vises i midten af din telefons skærm, så alle fire hjørner blinker grønt. Kort med prægede bogstaver og tal er normalt nemmest at scanne.
  3. Indtast kortets udløbsdato, CVV-nummer og faktureringsadressens postnummer.
  4. Tryk på "Gem".

Hvis du ønsker hjælp til at ændre betalingsmetoden for en tidligere bestilling, kan du læse følgende artikel: