Sådan bruges Uber-gavekort

Du kan indsætte gavekortbeløb på din konto og bruge dem som kredit.

Sådan indløser du et gavekort:

1. Sørg for, at du har den nyeste version af appen.
  2. Tryk på dit profilbillede for at åbne hovedmenuen.
  3. Vælg "Tegnebog" > "Tilføj betalingsmetode" > "Gavekort".
  4. Indtast din gavekode (uden mellemrum).
  5. Tryk på "Gem".

Gavekort kan ikke overføres, når de er blevet føjet til en konto.

Du kan ikke genindlæse et gavekort, men du kan fortsat føje op til 1.000 USD i gavekortkredit til din konto.

Sådan køber du Uber-gavekort

Du kan købe gavekort fra:

Uber-gavekort kan kun bruges til ture eller bestillinger i det land, hvor gavekortet blev købt. De kan ikke bruges til familieprofiler eller planlagte ture.

Gavekortkreditter anvendes som standard på din næste tur eller bestilling, men du kan bekræfte din betalingsmetode, inden du sender din anmodning:

1. Når du har valgt alle de varer, du ønsker at bestille, skal du vælge "Vis indkøbsvogn".
  2. Hvis du har mere end én betalingsmetode, skal du trykke på "Skift betalingsmetode" på betalingssiden og vælge "Uber Cash" for at bruge dine penge på gavekortet eller en anden betalingsmetode, du gerne vil bruge.

Hvis dine kreditter ikke er helt opbrugt, kan den resterende saldo anvendes på din næste tur eller bestilling.

Hvis du har problemer med et gavekort, bedes du udfylde formularen nedenfor.