Administrer mine meddelelsesindstillinger

Du kan administrere hvilke markedsføringsbeskeder, du gerne vil modtage fra Uber, eller afmelde dig ved hjælp af disse links:

• Administration af præferencer. Du kan administrere præferencer for push-meddelelser direkte i dine telefonindstillinger eller i Uber-appen. Du kan finde instruktioner i bunden af siden med præferencer.
  • Afmelding. Du vil stadig få transaktionsbeskeder, såsom kvitteringer og opdateringer om sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvis du igen ønsker at modtage e-mail- eller sms-opdateringer fra os, skal du angive dine kontaktoplysninger nedenfor.